El lliurament del premi ITMA a Montserrat Rafael marca l’inici de la setmana del tèxtil

L’Escola Superior d’Enginyers Industrials, Aeroespacials i Audiovisuals, de Terrassa juntament amb INTEXTER de la UPC acull la Setmana del Tèxtil els dies 25, 26, 27 i 28 de novembre del 2019 organitzada per empreses i institucions que formen part de la Taula Tèxtil.
Lliurament del premi ITMA patrocinat per la AEETT (Associació d’Enginyers de l’Ennobliment Tèxtil de Terrassa) moment en el que el president de l’associació fa entrega del premi, inicien els actes d’aquesta setmana tèxtil.
Aquesta jornada inicial de la setmana tèxtil ha tingut com a moderador el Dr. Josep Maria Canal, professor emèrit d’enginyeria tèxtil de l’especialitat d’ennobliment tèxtil, i els sub director d’Escola doctor enginyer Jorge Macanás.

Entre els dies 25 i 28 de novembre es van fer diferents activitats relacionades amb l’enginyeria tèxtil: visites a Pont Aurell i Armengol i a les instal·lacions INTEXTER, conferència sobre el nou programa de beques de la Taula Tèxtil.

Terrassa Digital: https://terrassadigital.cat/sinaugura-la-setmana-del-textil-amb-lentrega-del-premi-itma-a-montserrat-rafel/
Terrassa TV: https://www.youtube.com/watch?v=UecJVv4vM5s (16’50” – 17’32”)

Deixa un comentari